EJOT - Întotdeauna o conexiune bună


Cine suntem ?

EJOT România este filiala holdingului german Ejot Holding GmbH & Co KG, producător şi lider mondial pentru elemente şi accesorii de fixare în construcţii. În plus, suntem parte a Alianţei de fixare Global (GFA), o uniune internaţională de specialişti în domeniul tehnologiei de fixare.

Înfiinţată în anul 2001, afacerile s-au dezvoltat de la an la an, ajungând la o echipă de 26 angajaţi şi o cifră de afaceri de 5,2 milioane euro (în anul 2008). Începând cu anul 2009, noul sediu al firmei este în Piteşti. Firma dispune de spaţii logistice şi birouri cu o suprafaţă totală de 1100 mp.

EJOT se adresează direct specialiştilor, antreprenorilor, montatorilor şi firmelor de constructii, oferindu-le produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. Astfel, echipa EJOT stabileşte contacte directe cu potenţialii parteneri, acordă consultanţă şi servicii în domeniu, participă la târguri specializate, susţin conferinţe şi seminarii pe teme specific.

Schimbul continuu de informaţii şi comunicarea constantă reprezintă condiţii esenţiale pentru dezvoltarea rapidă a proceselor. Know-how-ul, experienţa şi laboratoarele de încercări Ejot permit sprijinirea clientului în faza de concepţie. Analiza constantă a profilului de achiziţii al clienţilor noştri, sistemele moderne de inventariere şi planificare a producţiei precum şi parteneriatele logistice puternice asigură furnizarea la timp a produselor noastre.

Împărtăşim cunoştinţele pe care le deţinem cu clienţii noştri prin sesiuni de instruire, seminarii şi ateliere de lucru. Le oferim suport pentru utilizarea optimă a produselor noastre şi le prezentăm sugestii pentru alte posibilităţi de raţionalizare.