Noua generație de ancore mecanice!

Valori mai mari de încărcare, procesare mai rapidă, performanță mai bună

Valori mai mari de încărcare, procesare mai rapidă, performanță mai bună: EJOT a dezvoltat așa numita serie BA în domeniul ancorelor metalice. Inginerii de produs au dezvoltat un design complet nou pentru șuruburile prin intermediul căruia datele de performanță au fost optimizate pentru cerințele afacerii proiectului:

  • Dimensiunile M8 și M10 pot fi ancorate în grosimi reduse ale panourilor din beton. În detaliu: M8 poate fi ancorat în 80 în loc de 100 milimetri, M10 poate fi ancorat în plăci de 100 în loc de 120 de milimetri grosime.
  • Dimensiunile M10 și M12 au o a doua adâncime de instalare, fiecare redusă cu 20 de milimetri. Acest lucru permite o mai mare flexibilitate pentru diferite grosimi ale componentelor suplimentare.
  • Un marcaj de adâncime de setare asigură o siguranță sporită a instalării. Se marchează adâncimea de instalare mai mare sau respectiv grosimea de prindere mai mică.
  • Marca din cap: Un identificator de literă definește lungimea respectivă a ancorei. După instalare se poate reconstrui, care lungime a fost utilizată și care adâncime de instalare este aplicabilă pentru grosimea de prindere.
  • Marca șurubului: Pe lângă identificarea producătorului, aceasta indică atât diametrul, cât și grosimea maximă și minimă de strângere.
  • Instalare mai rapidă: Cuplul de strângere este realizat cu 30-50% mai puține ture, ceea ce este deosebit de remarcabil în ansamblul seriei.

Șuruburile sunt ancore de expansiune controlate prin cuplu. Prin aplicarea cuplului, șurubul se extinde în substraturi solide, cum ar fi betonul, pietrele naturale sau solide. Rezultatul este o conexiune prin frecare, unde forțele sunt transferate prin frecare în substrat. Șuruburile sunt potrivite în mod optim pentru încărcăturile medii și grele.
Evaluarea tehnică europeană ETA-18/0219 reglementează în prezent versiunile M10 și M12 pentru betonul crăpat și nepracticat. Se preconizează o modificare pentru dimensiunile M8 și M16 în al patrulea trimestru al anului 2018.
Teaser-Bolzenanker-BA-Plus.jpg

Noua serie BA Plus combină trei versiuni:

Cele două variante de oțel, BA-V Plus și BA-F Plus, galvanizate sau galvanizate la cald, și BA-E Plus din oțel inoxidabil A4.


BA Plus