Noua generație de ancore mecanice!

Valori mai mari de încărcare, procesare mai rapidă, performanță mai bună​​​​​​​

​​​​​​​EJOT a dezvoltat așa numita serie BA în domeniul ancorelor metalice. Inginerii de produs au dezvoltat un design complet nou prin intermediul căruia datele de performanță au fost optimizate pentru cerințele proiectului:

  • Dimensiunile M8 și M10 pot fi ancorate în grosimi reduse ale panourilor din beton. În detaliu: M8 poate fi ancorat în 80 mm în loc de 100 mm, M10 poate fi ancorat în plăci de 100 mm în loc de 120 mm grosime.
  • Dimensiunile M10 și M12 au o a doua adâncime de instalare, fiecare redusă cu 20 de milimetri. Acest lucru permite o mai mare flexibilitate pentru diferite grosimi ale componentelor suplimentare.
  • Un marcaj de adâncime asigură o siguranță sporită a instalării. Se marchează adâncimea de instalare mai mare sau respectiv grosimea de prindere mai mică.
  • Marca din cap: un identificator de literă definește lungimea respectivă a ancorei. După instalare se poate reconstrui, care lungime a fost utilizată și care adâncime de instalare este aplicabilă pentru grosimea de prindere.
  • Marca șurubului: pe lângă identificarea producătorului, aceasta indică atât diametrul, cât și grosimea maximă și minimă de strângere.
  • Instalare mai rapidă: cuplul de strângere este realizat cu 30-50% mai puține ture, ceea ce este deosebit de remarcabil în ansamblul seriei.
Evaluarea tehnică europeană ETA-18/0219 reglementează în prezent versiunile M8, M10, M12 și M16 pentru betonul fisurat și nefisurat.