Întotdeauna o conexiune bună​​​​​​​

​​​​​​​Cine suntem?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​EJOT este un grup de companii specializate în tehnologii avansate de fixare, pentru aplicaţii din constructii și industrie. Firma germană produce o gamă extinsă de elemente inovatoare de fixare, cum ar fi șuruburile pentru metal și plastic, precum și serii complete de elemente de fixare pentru învelitori de acoperișuri și pereţi, fatade ventilate, pereţi cortină etc. De asemenea, EJOT promovează programul de fixare ejotherm® - ’’Sisteme exterioare de izolare termică’’. Grupul are peste 3.300 de angajaţi în 33 de filiale și beneficiază de o experienţă de peste 90 de ani.

În Europa, numeroasele noastre birouri de vânzări și reprezentanţă asigură un contact direct cu clienţii, precum și disponibilitatea rapidă a produselor. Serviciile și soluţiile EJOT sunt disponibile și la nivel mondial, prin unităţi de producţie și birouri de vânzări în America de Nord, America de Sud și Asia. Disponibilitatea globală este garantată și de calitatea de membru al Alianţei Global Fastener Alliance (GFA), un joint-venture al întreprinderilor de familie, ce activează în domeniul tehnologiilor de fixare. 

​​​​​​​​​​EJOT România a fost înfiinţată în iunie 2001, sediul fiind poziționat în garajul unei case. Din anul 2001 până în prezent ne-am mutat locația de trei ori. Noul amplasament fiind în afara orașului Pitești, chiar lângă șoseaua de centură a autostrăzii Pitești-București, aceasta este de asemenea o locație optimă pentru clienții noștri. Noua clădire are 2056 mp, depozitul având o suprafață totală de 1396 mp și birourile 660 mp. 
Noua locație ne permite să adaptăm și să îmbunătățim procesele interne precum și să organizăm într-un mod mult mai ușor procedurile logistice.

EJOT se adresează direct specialiştilor, antreprenorilor, montatorilor şi firmelor de constructii, oferindu-le produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. Astfel, echipa EJOT stabileşte contacte directe cu potenţialii parteneri, acordă consultanţă şi servicii în domeniu, participă la târguri specializate, susţine conferinţe şi seminarii pe teme specifice.
Schimbul continuu de informaţii şi comunicarea constantă reprezintă condiţii esenţiale pentru dezvoltarea rapidă a proceselor. Know-how-ul, experienţa şi laboratoarele de încercări EJOT permit sprijinirea clientului în faza de concepţie. Analiza constantă a profilului de achiziţii al clienţilor noştri, sistemele moderne de inventariere şi planificare a producţiei precum şi parteneriatele logistice puternice asigură furnizarea la timp a produselor noastre.
​​​​​
Împărtăşim cunoştinţele pe care le deţinem cu clienţii noştri prin sesiuni de instruire, seminarii şi ateliere de lucru. Le oferim suport pentru utilizarea optimă a produselor noastre şi le prezentăm sugestii pentru alte posibilităţi de raţionalizare.
 


 
sediu ejot.jpg
Weltkarte.jpg