Construcții industriale ușoare

500x375

Acoperiș cu panouri sandwich

Panourile sandwich sunt elemente compozite. Ele sunt formate din două straturi metalice rezistente la forfecare, care sunt de obicei conectate și au spumă poliuretanică. Raportul dintre greutatea utilă și proprietățile izolatoare este imbatabil. Panourile sandwich sunt fixate direct pe schelet. Următorul element este împins către elementul asamblat din lateral și apoi fixat.

Aplicații

Clădiri încălzite cu destinații și dimensiuni generale

500x375

Acoperiș cu plăci din staniu

Acoperiș profilat simplu, neizolat, design cu grinzi. Scheletul acoperișului este fixat pe grinzi de lemn și este expus la intemperii.

Aplicații

Console de acoperiș, magazii, parcări.

500x375

Acoperiș dublu stratificat cu îmbinări sau profiluri îmbinate

La început, carcasa portantă este fixată pe șipci metalice sau din lemn în interior. Clemele pentru fixarea sistemelor îmbinate vertical sunt fixate cu șuruburi autoforante, fie direct pe carcasa portantăm, fie indirect pe un distanțier suplimentar. Foaia exterioară se fixează cu cleme folosind o mașină de pliere.

Aplicații

Clădiri încălzite cu destinații generale, acoperișuri arcuite, acoperișuri cilindrice.

500x375

Acoperiș profilat dublu stratificat

La început, carcasa portantă este fixată ăe șipci metalice sau din lemn în interior. Carcasa exterioară a acoperișului este despărțită de distanțiere subțiri. Carcasa exterioară a acoperișului oferă protecție împotriva intermperiilor iar carcasa interioară suportă greutatea.

Aplicații

Clădiri încălzite cu destinații generale

500x375

Acoperiș profilat simplu

Acoperiș profilat simplu neizolat, design cu grinzi. Scheletul acoperișului este fixat direct pe grinzi și expus la intemperii.

Aplicații

Console de acoperiș, magazii, parcări.

500x375

Perete cu panouri sandwich

Panourile sandwich sunt elemente compozite, formate din două straturi metalice rezistente la forfecare, care sunt conectate și au spumă poliuretanică. Raportul dintre greutate și proprietățile portante este imbatabil. Panourile sandwich sunt fixate direct pe schelet. Următorul element este împins către elementul asamblat din lateral și fixat.

Aplicații

Clădiri încălzite cu destinții și dimensiuni generale

500x375

Perete profilat cu structură casetată

Caseta este fixată direct pe suporți din oțel. Foaia exterioară este fixată pe barele casetei și servește ca protecție împotriva intemperiilor dar și ca rigidizare pentru casete. Peretele casetei are rol de protecție la zgomot și incendii.

Aplicații

Clădiri încălzite, clădiri cu nivel ridicat de zgomot, clădiri cu cerințe ridicate de protecție împotriva incendiilor, clădiri încălzite de procesele de producție

500x375

Perete profilat simplu

Profilul trapezoidal este fixat direct pe grindă sau șină și este expus la intemperii.

Aplicații

Magazii simple, parcări, magazii pentru biciclete.

500x375

Șuruburi pentru țiglă metalică

Șuruburi autoforante pentru prinderea țiglei metalice. Fixare tablă pe suport din lemn și fixare tablă pe suport de tablă.

Aplicații

Montajul țiglei metalice.