EJOT – Întotdeauna o conexiune bună

EJOT este un grup de firme de dimensiuni medii specializate în tehnologie avansată de fixare. Clienții EJOT sunt în primul rând din industria automobilelor și furnizorilor, din domeniul electrotehnic, al produselor electronice și al construcțiilor.

EJOT oferă o gamă largă de elemente de prindere inovatoare, cum ar fi șuruburi pentru metal și plastic, piese din plastic fabricate și metalice, precum și o gamă completă de elemente de fixare pentru acoperiș și placare și programul nostru ejotherm® pentru fixarea compozitului termoizolant extern sisteme.

EJOT dezvoltă soluții pentru toate problemele de îmbinare și fixare în strânsă colaborare cu clientul. Scopul este de a utiliza produse EJOT "inteligente" pentru a asigura calitatea îmbinării și, în același timp, pentru a reduce costurile totale.

Astenbergstrasse

GFA Global Fastener Alliance

Alianța Global Fastener GFA a fost înființată în 1998 ca o rețea globală de furnizori independenți de elemente de fixare de înaltă calitate.
Halle 4.0
EJOT - adică peste 4.000 de angajați în 51 de locații cu o istorie a companiei de peste o sută de ani.

În Europa, numeroasele noastre companii de vânzări și birouri garantează un contact direct cu clienții și disponibilitatea rapidă a produselor noastre. Serviciile și produsele EJOT sunt disponibile și la nivel mondial. Avem locuri de producție și birouri de vânzări în America de Nord, de Sud și în Asia. Disponibilitatea globală este garantată și de calitatea de membru al Alianței Global Fastener Alliance (GFA), un joint-venture al întreprinderilor de familie care lucrează în tehnologia de fixare. Nu în ultimul rând, unele soluții de produse EJOT sunt disponibile unui cerc internațional de licențieri. Ele asigură, de exemplu, livrarea șurubului DELTA PT® către vasta piață mondială, oriunde nu suntem direct la fața locului.
GFA klein.jpg

EJOT® Fapte și cifre

Umsatz-01-2020_EN.png
Cifra de afaceri (milioane euro)


Mitarbeiter_01-2020-EN.png
Angajați (media anuala)


weltkarte.jpg

Discover EJOT® Worldwide


Select your region

The EJOT® magazine

We would like to inform you about the things that move us. Here is an insight into the current issue.


More information

Locațiile noastre dintr-o privire