Conformitate la EJOT

Cu 90 de ani în urmă, când Adolf Böhl a început producția de șuruburi și unghii în Berghausen, a fost de la sine înțeles că tot ce a făcut a fost în conformitate cu legea. Ar fi fost de neconceput pentru el că, mulți ani mai târziu, evidentul ar trebui să fie scris sub formă de orientări de conformitate.

De ce EJOT are nevoie de acest lucru acum?

Toată lumea este de acord că calitatea serviciilor ar trebui să fie factorul convingător într-un mediu competitiv și nu corupția, manipularea prețurilor sau alte măsuri care nu pot fi tolerate. EJOT dorește să fie un partener fiabil și echitabil pentru toți clienții săi, pentru că acesta este motivul pentru care EJOT este o afacere de tehnologie bine-respectată. EJOT dorește să mențină și să-și dezvolte această poziție în viitor.
Regulile de conformitate sunt legile etice și legale ale EJOT. Acestea conțin cele mai importante reguli de conduită în cadrul Grupului EJOT, precum și cu partenerii noștri de afaceri și cu publicul. Acționarii, conducerea și consiliul consultativ așteaptă ca toți angajații să respecte cu strictețe regulamentele de conformitate.
EJOT® Conexiunea de calitate. Acest slogan explică succesul companiei. EJOT convinge cu calitatea. Instrucțiunile de conformitate cu EJOT ne vor ajuta să oferim cele mai bune servicii clienților noștri și să ne asigurăm fiabilitatea noastră ca partener pentru furnizorii noștri.

Bad Berleburg, septembrie 2013

EJOT Holding GmbH & Co

Winfried Schwarz
Chief Compliance Officer
Compliance

Descarcă