Conformitate la EJOT

Cu 100 de ani în urmă, când Adolf Böhl a început producția de șuruburi și cuie în Berghausen, a fost de la sine înțeles că tot ce a făcut a fost în conformitate cu legea. Ar fi fost de neconceput pentru el că, mulți ani mai târziu, evidentul ar trebui să fie scris sub formă de orientări de conformitate.
 

De ce EJOT are nevoie de acest lucru acum?

Toată lumea este de acord că calitatea serviciilor ar trebui să fie factorul convingător într-un mediu competitiv și nu corupția, manipularea prețurilor sau alte măsuri care nu pot fi tolerate. EJOT dorește să fie un partener fiabil și echitabil pentru toți clienții săi, pentru că acesta este motivul pentru care EJOT este o afacere de tehnologie bine-respectată. EJOT dorește să mențină și să-și dezvolte această poziție în viitor.
Regulile de conformitate sunt legile etice și legale ale EJOT. Acestea conțin cele mai importante reguli de conduită în cadrul Grupului EJOT, precum și cu partenerii noștri de afaceri și cu publicul. Acționarii, conducerea și consiliul consultativ așteaptă ca toți angajații să respecte cu strictețe regulamentele de conformitate.

EJOT® Conexiunea de calitate. Acest slogan explică succesul companiei. EJOT convinge cu calitatea. Instrucțiunile de conformitate cu EJOT ne vor ajuta să oferim cele mai bune servicii clienților noștri și să ne asigurăm fiabilitatea noastră ca partener pentru furnizorii noștri.


Bad Berleburg, Ianuarie 2022


EJOT Holding GmbH & Co


Winfried Schwarz
Chief Compliance Officer
Compliance

Descarcă

EJOT este deschis așa-numiților avertizori și procedează în conformitate cu Directiva Uniunii Europene privind denunțătorii (Directiva UE 2019/1937 din 26.11.2019 pentru protecția persoanelor care raportează încălcări ale legislației Uniunii), precum și cu Legea germană privind protecția avertizorilor. (Hinweisgeberschutzgesetz (HinSchG)).

De asemenea, EJOT se angajează să respecte drepturile omului și mediul și să își asume responsabilitatea pentru propriul lanț de aprovizionare și valoare.

Persoana centrală de contact de la EJOT pentru indicații și reclamații cu privire la cele menționate mai sus este Winfried Schwarz, care este, de asemenea, Chief Compliance Officer și Reprezentant pentru drepturile omului al EJOT. Este avocat independent și nu este supus instrucțiunilor conducerii EJOT. El raportează direct partenerului de conducere al Grupului EJOT. Domnul Schwarz poate fi contactat telefonic la +49 163 5290 860 și prin e-mail la compliance@ejot.com. Această adresă de e-mail este atribuită exclusiv domnului Schwarz și nu poate fi vizualizată de terți.

Dacă doriți să rămâneți anonim pentru domnul Schwarz, îi puteți scrie anonim la adresa de e-mail de mai sus sau prin poștă la următoarea adresă:

Private/Confidential
Mr. Winfried Schwarz
EJOT Holding GmbH & Co. KG
Im Herrengarten 1
57319 Bad Berleburg, Germany

Acesta este biroul de raportare intern în sensul secțiunii 12 HinSchG, care este ocupat de o persoană externă. Denunțătorii pot contacta și un birou extern de raportare, de ex. Oficiul Federal German pentru Justiție (Secțiunea 19 HinSchG) sau Oficiul Federal German pentru Cartel (Secțiunea 22 HinSchG).

Este posibilă raportarea încălcării drepturilor omului sau a obligațiilor de mediu, alte încălcări ale legii și încălcări ale regulamentelor interne ale EJOT, precum și doar singura suspiciune de posibile încălcări și/sau riscuri.

Pentru detalii despre procedura de reclamație – în special procedura ulterioară după primirea plângerii dumneavoastră – vă rugăm să consultați Regulamentul de procedură al EJOT pentru reclamații referitoare la Legea germană privind lanțul de aprovizionare (Lieferkettensorgfaltspflichtengesetz (LkSG)).