Servicii și sfaturi excelente în orice moment

IND_Service_Hotline_de_EJOT.png

Inginer de aplicații

Inginerii de aplicații EJOT vă sprijină direct pe site.
În timpul fazei complete de planificare, de la dezvoltare până la producția de serie, aveți la dispoziție un inginer de aplicații calificat pentru implementarea soluției individuale de fixare.


IND_Service_APPLITEC_3_EJOT.jpg

EJOT APPLITEC

Componenta dvs. individuală și ingineria optimă a designului se concentrează în laboratorul nostru de testare APPLITEC. Analiza comună cuprinzătoare facilitează dezvoltarea unei soluții ideale de fixare a tehnologiei. După analiză, veți primi un raport cuprinzător de testare.


IND_Seminar_Intensiv.jpg

Seminarul clienților EJOT

Principalele teme de fixare directă din plastic și metal, precum și tehnologia de fixare pentru proiectarea ușoară, reprezintă baza pentru seminariile clienților noștri. Experți vorbitori din diferite domenii de expertiză vorbesc despre tendințele tehnologiei de fixare, într-un mod compact și ușor de înțeles.


EJOT Expert Seminar

CAD & multe altele

 Cu înregistrarea unică oferim în acest domeniu date CAD în diferite formate, precum și fișiere PDF ale desenelor tehnice și ale produselor noastre DELTA PT®, SHEETtracs® și ALtracs® Plus. În plus, CAD și altele vă oferă posibilitatea de a vă proiecta articulațiile individuale cu ajutorul unor programe de prognoză sau de a vă verifica fezabilitatea prin APLICAȚII CHECK. Mai mult, puteți descărca broșurile de produse, publicațiile tehnice și standardele companiei EJOT.


Continuați să vă conectați

IND_Service_RapidParts_EJOT.jpg

EJOT® Piese rapide

 Pentru eșantioanele de produse urgente, managementul prototipului EJOT este primul dvs. contact. În interval de două până la patru săptămâni veți primi probe individuale, iar consultanța de specialitate de la "specialiștii noștri" este întotdeauna garantată. Probele de produs sunt, de asemenea, disponibile cu fire originale EJOT.


IND_Hausmessen_EJOT.jpg

Expoziții interne

Împreună planificăm un eveniment care este individual acordat companiei sau departamentului dvs. și astfel se poate răspunde la toate întrebările legate de tehnologie de fixare. 


IND_Termine_EJOT.jpg

Date

Cu un singur clic veți obține o prezentare generală a tuturor târgurilor și evenimentelor în timpul cărora puteți lua legătura cu noi și puteți afla mai multe despre cele mai recente produse și servicii. 


Date

IND_Service_System_Performance_EJOT.jpg

Îmbunătățirea performanței sistemului

Analiza costurilor unei îmbinări arată că valoarea reală a dispozitivului de fixare reprezintă cea mai mică cotă. Cea mai mare parte a costurilor provine de la proiectare, logistică, asamblare, achiziționare și asigurarea calității. Cu EJOT, costurile sistemului complet pot fi reduse și performanța sistemului crește.


Performanța sistemului

IND_CAD_Berechnungsservice_EJOT.jpg

Programe de calcul

Programul de prognoză DELTA CALC® și ALtra CALC® pentru pre-proiectarea îmbinărilor în termoplastice și metale ușoare va scuti experimente costisitoare cu componentele dvs.; veți economisi timp și veți reduce costurile. Noile verificări ale aplicațiilor pentru șuruburile FDS®, șuruburile de lipire adezivă termică EJOT TSSD® și procesul de sudare prin frecare EJOWELD® vă oferă posibilități de a stabili reperele și de a demonstra fezabilitatea sarcinii de îmbinare. Inginerii noștri locali sau linia noastră de asistență tehnică vă vor ajuta cu plăcere.