EJOT 2025 – VIZIUNEA NOASTRĂ

Prin proiectul „EJOT 2025” răspundem la evoluțiile actuale în afaceri, tehnologie și societate. Acestea necesită o organizare schimbată, pe care am implementat-o deja prin crearea Market Units Industry and Construction.
lider-tehnologic.pngAspirăm să fim lider tehnologic în elemente de fixare, procese de îmbinare, tehnologie de formare (metal și plastic) și ansambluri complexe.
 


Internaționalitatea.pngPutem produce sau procura toate produsele noastre pe fiecare continent. Avem succes cu produsele și serviciile noastre în Europa, dar și în America, Asia și Africa. Am crescut sustenabil ca grup internațional.
 


inovaţie.pngSuntem capabili să ne ajutăm clienții prin dezvoltarea constantă de noi produse și/sau procese care aduc beneficii și valoare adăugată. Inovația constantă la toate nivelurile organizației ne asigură viitorul.
 


Orientare-catre-client.pngClienții noștri știu că EJOT oferă cele mai bune soluții în produse și servicii. Fiecare produs și fiecare angajat reprezintă competența și înțelegerea cerințelor clienților noștri.


Cultură.pngCultura noastră este caracterizată de integritate și apreciere. Angajamentul angajaților noștri este garanția reînnoirii consecvente și a performanței remarcabile.


Procese.png


Ne gândim la procese în mod holistic - fără întreruperi sau risipă, în beneficiul clienților noștri. Cu transparență și cifre cheie uniforme, aceste procese sunt concepute pentru a fi inteligibile și flexibile de la început până la sfârșit, de la comanda clientului până la livrarea către acesta.
 


Structura.pngStructura noastră organizațională este inteligibilă și transparentă pentru toți angajații din întreaga lume. Se caracterizează prin domenii clare de responsabilitate și roluri clare și ușor de înțeles.
 


Mediu-inconjurator.pngAm reușit să ne evaluăm emisiile de CO2e. Din aceasta, sunt definite economiile de energie/CO2e, care vor asigura neutralitatea CO2e până în 2035.


Scopul nostru:

Dorim să continuăm să ne poziționăm în fruntea industriei noastre pentru a putea oferi clienților noștri cele mai bune soluții de prindere din întreaga lume. EJOT reunește oamenii. Mai presus de orice este motto-ul nostru: “EJOT. Bringing it together.”