Viziune si misiune

 Viziunea EJOT

- Conexiune cu calitatea -

Companiile care caută soluţii de fixare întotdeauna se gândesc prima dată la noi. Aplicaţiile variază de la sectorul auto, construcţii, telecomunicaţii, electric şi/sau electronic până la de fapt toate sectoarele în care sunt necesare dispozitive de fixare de calitate.
În fiecare dintre locațiile noastre internaționale primim întrebări ale clienților despre produsele și cunoștințele noastre. In cativa ani, prin intermediul parteneriatelor vom fi prezenti la nivel global.
 Angajaţii noştri vor percepe angajarea în compania noastră ca fiind una din cele mai frumoase experienţe din cariera lor.
Atunci când cineva adresează întrebarea “care este cel mai bun şi mai renumit furnizor în sectorul nostru de activitate”, marea majoritate vor răspunde EJOT.
Explicaţie: Transformarea problemelor clienţilor în soluţii si produse. Asta e ceea ce facem cel mai bine.
 

Misiunea EJOT

- Cine suntem? –

EJOT reprezintă mai mult decât simbolul companiei, locaţia unde aceasta îşi desfăşoară activitatea sau locul nostru de muncă, este un mod de gândire şi de acţiune. Fiecare dintre noi face parte dintr-un întreg, contribuind cu propria personalitate, cu forţele şi calităţile sale. Acest lucru se întâmplă în fiecare zi, cu peste 3.000 de colegi din întreaga lume.
 

Clienţi şi parteneriat

 Înţelegem şi răspundem cerinţelor clienţilor noştri. Satisfacerea clienţilor este misiunea noastră. Ne focalizăm pe parteneriate şi pe crearea comună a viitorului. Punctul nostru forte constă în identificarea problemelor clienţilor noştri, găsirea soluţiilor şi dezvoltarea produselor pe baza acestora.
Potenţial uman şi munca în echipă
Competenţa profesională şi responsabilitatea personală reprezintă condiţiile pentru un succes internaţional. Învăţăm unii de la alţii. Energia rezultă din forţa şi creativitatea angajaţilor noştri.
 

Performanţă şi succes

Punctul nostru forte îl reprezintă succesul nostru. Succesul conduce la o profitabilitate care este superioară mediei din sectorul nostru de activitate. Astfel, ne sporim posibilităţile de investiţie şi asigurăm un randament adecvat al capitalului investit.
 

Responsabilitate şi leadership

Acţionăm într-o manieră orientată către viitor. Activitatea noastră se bazează pe competenţă socială şi credibilitate. Evoluăm datorită exigenţelor internaţionale. Comunicarea deschisă şi încrederea mutuală caracterizează cooperarea noastră. Dezvoltarea implică leadership. Acesta include o planificare agresivă, îndrăzneaţă şi optimistă a obiectivelor cu particularităţi marcate de provocări. Susţinem responsabilitatea locală şi sprijinim procesul descentralizat de luare a deciziilor. Managementul local îşi asumă răspunderea pentru orice profit şi pierdere survenită.
 

Organizaţie şi obiective

Ne trăim obiectivele într-o manieră comună. Suntem o organizaţie adaptabilă şi versatilă. Gândim şi acţionăm într-un mod orientat către proces. Sistemul nostru de organizare ţine cont de importanţa majoră a proiectelor. Valorificăm în mod conştient oportunităţile pe care tehnologia informaţională modernă le oferă.
 

Leadership tehnologic şi viitor

Suntem o companie profitabilă şi independentă, deschisă permanent parteneriatelor. Suntem lider internaţional în domeniul sistemelor de fixare inovatoare, pe segmentele noastre de piaţă. Plecând de la problemele specifice ale clienţilor, dezvoltăm know-how pentru soluţii de fixare adaptate. Folosim cunoştinţele noastre specifice pentru a dezvolta noi domenii de aplicare. Produsele noastre inovatoare reprezintă baza încrederii clienţilor noştri.
 

Siguranţă şi calitate

Fabricăm şi furnizăm produse de înaltă calitate prin intermediul parteneriatelor internaţionale. Ne evaluăm permanent performanţele şi astfel realizăm îmbunătăţiri continue. Ne desfăşurăm activitatea pe principiul calităţii totale.
 

Inovaţie şi stabilirea obiectivelor

Pentru a ne îndeplini misiunea, investim în instruirea angajaţilor noştri, în cercetare şi dezvoltare precum şi în echipamentele noastre. Personalul nostru participă la formularea obiectivelor corporative pentru a asigura atingerea atât a obiectivelor companiei cât şi a obiectivelor angajaţilor. În acest demers, ne focalizăm pe clienţii noştri ca parte din activitatea de zi cu zi. Aceasta reprezintă baza care ne permite să avem rezultate care depăşesc media.
 

Societate şi mediu

Avem o răspundere faţă de societate şi stabilim standarde de protecţie a mediului şi a resurselor. Promovăm dialogul deschis cu toate instituţiile sociale, politice şi ştiinţifice. Comunicarea noastră generează credibilitate şi încredere.
 

Îmbunătăţire continuă şi inovaţie

Datorită unor principii de producţie optimizată (just-in-time) procesele noastre permit evitarea pierderilor. Organizaţia noastră EJOTOP garantează şi sprijină acest proces. Pe lângă îmbunătăţirile continue, profităm de orice ocazie pentru a face inovaţii. Oferim angajaţilor posibilitatea de a-şi dezvolta şi de a-şi pune în aplicare propriile competenţe şi a de a profita de siguranţa de a fi membru al familiei EJOT pe termen lung.
Vision_druckf_hig.jpg