Cunoștințele noastre pentru proiectele dumneavoastră de construcții

EJOT® TEC ACADEMY

Experții noștri în construcții sunt acolo pentru tine


Cu EJOT TEC ACADEMY vă oferim în mod regulat diverse cursuri de formare pentru a vă informa despre tendințele actuale din industria construcțiilor, precum și despre produsele noastre și aplicațiile acestora – dar și pentru a promova un schimb reciproc și pentru a vă răspunde direct la întrebări.

EJOT TEC ACADEMY oferă
  • Training online
  • EJOT TEC ACADEMY Podcast
  • Ghiduri și blog despre construcții
  • YouTube

Profitați de oportunitățile digitale pentru a învăța mai flexibil de acasă sau de la birou prin diversele noastre articole pentru a vă extinde cunoștințele de specialitate în domeniul construcțiilor. Și toate acestea complet gratuit!
​​​​​​​

Mai multe oportunități de formare continuă – independent de timp și loc

​​​​​​​Pe lângă cursurile de formare online, aveți opțiunea în orice moment de formare flexibilă pe subiectele individuale prin intermediul celorlalte canale ale noastre, cum ar fi YouTube și Construction Blog.
EJOT-teaser-podcast-850x444px.jpg

TEC ACADEMY Podcast

​​​​​​În seria de podcasturi EJOT TEC ACADEMY, puteți afla mai multe despre tendințele și subiectele actuale din industria construcțiilor și despre soluțiile de fixare asociate.
 


Ascultă acum

teaser-tec-academy-youtube-850x444.jpg

YouTube – Conținut interesant accesibil în mod flexibil

Fie lansarea produsului, instrucțiuni de asamblare sau sfaturi și trucuri pentru utilizarea produselor noastre: sigur vei găsi ceea ce cauți pe canalul nostru YouTube.


YouTube

Citiți ghidurile noastre din domeniul construcțiilor