EJOT TEC ACADEMY Podcast

Cunoștințele noastre pentru proiectele dvs. de construcții

Cunoștințe asimilate din mers

​​​​​​​
În seria noastră de podcasturi EJOT, puteți afla mai multe despre tendințele și subiectele actuale din industria construcțiilor și despre soluțiile de fixare asociate - întotdeauna la zi, solide din punct de vedere tehnic și în centrul industriei. Puteți integra cunoștințele noastre de specialitate direct în munca de zi cu zi și puteți face proiectele dvs. un succes!
​​​​​

Episodul 5: Tehnologia de ancorare


Este un adevărat ''all-rounder'' pentru ancorarea construcțiilor metalice și din lemn în beton. Vorbim despre ancora bolț. Care sunt caracteristicile sale? Și cum funcționează de fapt ancorarea în beton? Vom răspunde la aceste întrebări și la alte întrebări în episodul de podcast de astăzi. De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de erorile comune care pot apărea în timpul asamblării. De aceea, vom arunca o privire mai atentă asupra defecțiunilor tipice de procesare și vom oferi sfaturi despre cum pot fi evitate.

Oferte suplimentare de formare digitală

În EJOT TEC ACADEMY veți găsi cursuri de formare online, ghidul nostru de construcții precum și canalul de YouTube EJOT.

​​​​​​​Mergi la EJOT TEC ACADEMY


Întrebările dvs. - experții noștri oferă răspunsuri

​​​​​​​Ai subiecte, provocări sau întrebări pe care le putem trata în TEC ACADEMY? 

​​​​​​​Nu ezitați să ne trimiteți un scurt email cu sugestiile dvs. la inforo@ejot.com