Acoperișuri plate

Soluții de fixare durabile și sigure pentru acoperișuri

Elemente de fixare EJOT® pentru acoperișul plat pentru diferite substraturi

Fie pentru montaj pe beton sau BCA, pe lemn sau pe secțiuni metalice – diferite substraturi impun cerințe diferite pentru soluțiile de fixare. De asemenea, este important ca elementele de fixare ale acoperișului plat să poată rezista la sarcinile care acționează asupra lor.

Soluții ideale din punct de vedere economic


Cu know-how-ul nostru și ținând cont de standardele și reglementările aplicabile, inginerii noștri de aplicații ajută la găsirea unei soluții economice specifice proiectului potrivit acoperișului plat. Pe lângă sfaturile profesionale din partea tehnicienilor noștri de aplicații cu servicii precum predimensionare și preluare a materialului, aceasta include și serviciul nostru de împrumut și asistență la fața locului din partea tehnicienilor de service EJOT.

​​​​​​​Fie pentru construirea sau renovarea unui acoperiș plat – EJOT vă oferă o varietate de servicii pentru a vă sprijini în proiectul dumneavoastră.
La EJOT veți găsi o gamă completă de elemente de fixare pentru acoperișuri plate pentru asigurarea mecanică a membranelor de acoperiș. Împreună vom găsi soluția de fixare potrivită pentru fiecare aplicație – astfel încât proiectele dumneavoastră să fie cu siguranță un succes!

Serviciu complet


EJOT vă oferă servicii complete pentru proiectele dumneavoastră, cu o gamă de produse de înaltă calitate și cuprinzătoare, precum și o gamă largă de servicii. De la planificare la pregătire până la implementare: EJOT vă sprijină în fiecare etapă a construcției.

Împreună cu dumneavoastră, vom găsi soluții ideale din punct de vedere economic pentru fiecare proiect. Așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră și suntem bucuroși să vă oferim serviciile noastre de consultanță!

​​​​​​​Contact

Produse recomandate pentru acoperișuri plate

teaser-ecotek-t-50-850x444px.jpg

Taler plat EcoTek-T 50


Mai mult

teaser-weitere-produkte-flachdachbefestiger-850x444.jpg

Alte elemente de fixare pentru acoperișuri plate


Mai mult

Edelstahl im Bereich Flachdach

Cunoștințele noastre pentru pentru proiectele dvs.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acoperișurile plate, vă rugăm să ascultați episodul nostru de podcast cu subiectul „Oțel inoxidabil în acoperișuri plate”.

​​​​​​​Ascultă

Ghiduri pentru acoperișurile plate

teaser-flachdachratgeber-01-850x444.jpg

Partea 1 - Bazele planificării

În prima parte a ghidului nostru pentru acoperiș plat, aflați totul despre elementele de bază ale planificării unui acoperiș plat. Care este diferența dintre un acoperiș plat și un acoperiș înclinat?


Mai mult

Teaser-Flachdachratgeber-Teil2-850x444.jpg

Partea 2 - Tipuri de ancorări cu membrane de acoperiș

Această a doua parte va aborda diferitele tipuri de ancorare cu membrane de acoperiș.


Mai mult

teaser-flachdach-ratgeber-grundlagen-der-vorbemessung-03-850x444px.jpg
ALTE GHIDURI DIN ZONA ACOPERIȘULUI PLAT

Citiți și celelalte articole.
 

​​​​​​​


kontakt.jpg
AVEȚI NEVOIE DE CONSULTANȚĂ INDIVIDUALĂ?

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.
inforo@ejot.com