header-test-schmal-2800x300px.jpg

Soluții potrivite pentru aplicațiile dvs.​​​​​​​

​​​Vă ajutăm să faceți alegerea potrivită

Soluțiile de fixare și ancorare trebuie adaptate optim proiectului de construcție respectiv. Conexiunea poate fi sigură pe termen lung numai dacă elementul de fixare selectat îndeplinește cerințele speciale.
Experții noștri vă consiliază cu un nivel înalt de competență profesională și know-how din anii de experiență. EJOT vă oferă soluțiile adecvate pentru fiecare domeniu de aplicare.

Soluții de fixare pentru aplicații versatile

teaser-systemanbieter-befestiger-wdvs-1700x800.jpg

Soluții de fixare pentru ETICS

Soluțiile de fixare din sistemul ETICS asigură ca toate componentele să fie fixate în siguranță și să îndeplinească diferite cerințe în funcție de domeniul de aplicare.
​​​​​​​


Mai mult

teaser-holzbau-2021-850x444px.jpg

Construcții din lemn

Suntem partenerul dumneavoastră puternic și în domeniul construcțiilor din lemn. Suntem bucuroși să vă sfătuim individual cu privire la toate aspectele soluțiilor noastre de prindere. Utilizați pur și simplu opțiunile noastre de contact.


Mai mult

teaser-systemanbieter-montageelemente-1700x800.jpg

Elemente de montaj pentru sisteme termoizolante

Sunt disponibile soluții de prindere de înaltă calitate pentru fixarea planificată sau ulterioară a elementelor de montaj pe fațadele ETICS.


Mai mult

teaser-verankerungstechnik-2021-850x444px.jpg

Tehnica de ancorare

Soluțiile de fixare EJOT pentru ancorarea mecanică în beton, precum și pentru instalații fără presiune chimică și, prin urmare, de dilatare, au valori mari ale capacității portante.


Mai mult

teaser-fenster-glasfassade-850x444.jpg

Tehnologia ferestrelor și fațadelor din sticlă

Soluțiile de fixare pentru producția de ferestre, asamblarea ferestrelor și fațadelor din sticlă îndeplinesc cerințe ridicate de siguranță în ceea ce privește conexiunile.


Mai mult

teaser-ilb-850x444.jpg

Construcțiile industriale ușoare

Soluțiile de fixare de înaltă calitate EJOT pentru sistemele de acoperiș și pereți îndeplinesc o gamă largă de cerințe în domeniul construcțiilor industriale ușoare.
​​​​​​​


Mai mult

teaser-wdvs-profile-1700x888.jpg

Profile pentru ETICS

Profilele EJOT sunt potrivite pentru formarea exactă a marginilor exterioare și pentru conexiunile flexibile ale componentelor în sistemele ETICS care sunt permanent impermeabile la ploaia abundentă.


Mai mult

teaser-vhf-850x444.jpg

Sisteme de fixare pentru fațade ventilate

Într-o fațadă ventilată, soluțiile de fixare EJOT asigură ca toate componentele sistemului să fie conectate în siguranță între ele.


Mai mult

teaser-flachdach-850x444.jpg

Acoperișuri plate

Oferim o gamă variată de soluții de fixare pentru diferite substraturi pentru asigurarea mecanică a membranelor de acoperiș.

​​​​​​​


Mai mult

teaser-innenausbau-850x444.jpg

Lucrări de interior

Cu produse speciale pentru fixarea plăcilor din PAL sau lemn și a anexelor în gips-carton, zidărie sau beton, oferim soluții de înaltă calitate și în domeniul lucrărilor de interior. Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat.


Mai mult

teaser-solar-850x444.jpg

Sisteme de fixare a panourilor solare

Soluțiile de fixare din zona panourilor solare sunt potrivite atât pentru instalații solare și fotovoltaice pe acoperiș cât și pentru sistemele exterioare.
​​​​​​​


Mai mult

tec-academy-header-1920x550.jpg

EJOT® TEC ACADEMY

Cursurile noastre digitale de formare pot fi găsită în TEC ACADEMY. Aruncă o privire și fii la curent cu subiectele actuale.


TEC ACADEMY > overview

kontakt.jpg
AVEȚI NEVOIE DE CONSULTANȚĂ INDIVIDUALĂ?

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.
inforo@ejot.com