Termeni si Conditii

Prin accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul EJOT Romania SRL acceptati termenii si conditiile enumerate mai jos.

Fara a fi necesara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, EJOT Romania SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei.
            
Descrierea bunurilor sau serviciilor disponibile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea EJOT Romania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. EJOT Romania nu isi asuma raspunderea pentu eventualele erori de pret sau stoc. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre EJOT Romania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre reprezentantii EJOT Romania.
Tot continutul acestui site este proprietatea EJOT Romania SRL si beneficiaza de protectia legii privind drepturile de autor.

Expeditie si Livrare  

Livrarea se face in 2 zile de la confirmarea comenzii.
Costurile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului, tarifele de trasport fiind stabilite de catre firmele de curierat.
Transportul marfii livrate poate fi achitat la destinatie (de catre client) sau la expeditie - in acest caz costurile de transport adaugandu-se la valoarea facturii.
Pentru motive justificate Ejot Romania isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel societatea noastra.
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.
In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa 
In situatia in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. 
 

Plata 

Plata se poate face in :
  • numerar, la livrare (sistem ramburs) ;
  • prin banca - livrarea facandu-se in aceasta situatie numai dupa intrarea banilor in contul EJOT ;
  • online, prin card.

Garantie

Toate Bunurile comercializate de catre EJOT Romania beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
 

Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
 

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre EJOT Romania si clientii sai se va incerca rezolvarea sa pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul EJOT Romania.  

Model de formular de retragere

AGB_Romenia