Sistemul tău solar. Soluția noastră de fixare.

Răspunsurile noastre pentru acoperișuri și spații deschise

Energie de la soare

Schimbările climatice sunt un fenomen continuu și mereu prezent. Trebuie să ne străduim să reducem cererea de energie, să facem tranziția fundamentală la surse regenerabile și să reducem emisiile de dioxid de carbon. 

Pentru noi, cei de la EJOT, abordarea schimbărilor climatice înseamnă să contribuim la dezvoltarea celor mai inovatoare soluții pentru fațadele sustenabile de clădiri. Aceasta include portofoliul solar EJOT.
EJOT deține un portofoliu cuprinzător de soluții de fixare pentru sisteme solare pe o mare varietate de tipuri și substraturi de acoperiș. Oferim soluția perfectă pentru fiecare cerință, asigurând îndrumare cuprinzătoare și dezvoltând produse individualizate, personalizate atunci când este necesar. Lucrăm cu clienții noștri pentru a găsi elementul de fixare perfect pentru fiecare nevoie individuală. EJOT excelează în parteneriate de colaborare și menține un dialog strâns, marcându-l drept unul dintre punctele forte distinctive ale companiei.

Your solar system. Our fastening solution.

​​​​​​​

Domenii de aplicare pentru instalații solare și fotovoltaice

teaser-solar-dach-850x444.jpg

Sisteme solare și fotovoltaice pe acoperiș


Mai mult

teaser-solar-freiland-850x444.jpg

Sisteme solare și fotovoltaice în spații deschise


Mai mult

teaser-solar-ratgeber-teil1-850x444px.jpg
GHIDURI DIN DOMENIUL SISTEMULUI SOLAR

Găsiți mai multe informații și subiecte despre sistemele solare și fotovoltaice în ghidurile de mai jos.
 


Solarpark in Tschernobyl macht verstrahlte Flächen nutzbar
Befestigungstechnik für Solaranlagen
kontakt.jpg

Parcul solar face ca zonele iradiate să fie utilizabile

Chiar și la 35 de ani de la dezastrul de la Cernobîl, zonele de până la 10 km din jurul blocului reactor 4 avariat nu sunt utilizabile pentru oameni. Nu trebuie să fie așa, au decis cei de la compania ucraineană RODINA și ENERPARC AG din Hamburg, care și-au unit forțele și au înființat un parc solar în zona iradiată.


Mai multe informații

Cunoștințele noastre pentru proiectele dvs.

Dacă doriți să aflați mai multe despre fixarea solară, vă rugăm să ascultați episodul nostru de podcast cu tema „Tehnologia de fixare a instalațiilor solare”.


Ascultă

AVEȚI NEVOIE DE CONSULTANȚĂ INDIVIDUALĂ?

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.
inforo@ejot.com