Solar

Sisteme solare și fotovoltaice în spații deschise

Instalare sigură în sol

Pot fi utilizate diverse soluții de asamblare pentru a fixa profilele sistemului de montare între ele, în funcție de material și de construcția generală a sistemului. Portofoliul EJOT include produse pentru fixare pe profile metalice cu pereți subțiri (șuruburi autoforante JF3 din familia EJOFAST®), conexiuni oțel/oțel și aluminiu/oțel (șuruburi autoforante JT3/JT6 bimetalice), precum și aluminiu/aluminiu conexiuni (șuruburi autoforante din oțel inoxidabil JT4/JT9). Pentru ancorarea cotelor în sol se pot folosi diferite produse EJOT din tehnologia de ancorare precum ancorele BA-E Plus, tehnologia de injecție sau ancore din plastic cu șuruburi, în funcție de tipul și starea terenului și de cota de fixat.
DESCĂRCAȚI BROȘURA PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII


Your solar system. Our fastening solution.

​​​​​​​

Recomandări de produse pentru sisteme solare și fotovoltaice pe suprafețe exterioare

teaser-ba-e-plus-850x444px.jpg

Ancoră bolț BA-E Plus


Vezi produs

teaser-multifix-usf-2021-850x444px.jpg

Mortar Multifix USF


Vezi produs

teaser-produkte-solar-freiland-850x444px.jpg

Produse pentru sisteme exterioare


Vezi produse

Solarpark in Tschernobyl macht verstrahlte Flächen nutzbar

Parcul solar face ca zonele iradiate să fie utilizabile

Chiar și la 35 de ani de la dezastrul de la Cernobîl, zonele de până la 10 km din jurul blocului reactor 4 avariat nu sunt utilizabile pentru oameni. Nu trebuie să fie așa, au decis cei de la compania ucraineană RODINA și ENERPARC AG din Hamburg, care și-au unit forțele și au înființat un parc solar în zona iradiată.


Mai multe informații

Mai multe informații despre produsele noastre premium

teaser-highlights-bolzenanker-850x444.png

Ancore bolț BA Plus

Ancora oferă o varietate de utilizări posibile, atât pentru zona interioară, cât și pentru cea exterioară. Există o gamă largă de dimensiuni și materiale disponibile. Sunt îndeplinite cerințe înalte în ceea ce privește capacitatea de încărcare și siguranța fixării.


teaser-ejofast-familie-850x444px.jpg

Șurubul autoforant EJOFAST® fără vârful clasic de tăiere

Inteligent și curat

Geometria unică a vârfului fără bit de tăiere, viteza mare de asamblare, precum și capacitatea de încărcare a șuruburilor EJOFAST® sunt de mare avantaj la fixarea instalațiilor solare mărind siguranța fixării.​​​​