Mentiuni legale

Responsabilitatea pentru conţinut

EJOT Romania
Șos. Comercială nr. 21 A, DN 65 B, 
Com.Bradu, Sat Geamăna, 
Jud. Argeș, RO-117141
phone: +40 248 2238 - 86
e-mail: infoRO@ejot.com


​​​​​​​Director: 

​​​​​​​Vlad Marcu

​​​​​​​
EJOT ROMANIA acordă foarte multă atenţie conţinutului acestor pagini web şi asigură actualizarea regulată a acestora. Cu toate acestea, nu putem garanta pentru lipsa oricăror erori, pentru acurateţea, actualizarea, integritatea şi corectitudinea informaţiilor. Afirmaţiile sunt cu caracter general, nu impun niciun fel de obligaţii şi nu înlocuiesc consilierea individuală. 
 
EJOT ROMANIA respinge orice răspundere pentru daunele rezultate, direct sau indirect, din utilizarea acestei pagini web, în măsura acestea nu sunt consecinţa comportamentului voit sau neglijenţei vădite din partea EJOT ROMANIA. Această prevedere se aplică în special în cazul serviciilor prestate, de exemplu, prin descărcarea datelor puse la dispoziţie de pe paginile web EJOT. 
 
În privinţa link-urilor către pagini web ale terţilor, EJOT nu îşi poate asuma răspunderea pentru conţinutul acestora. Prin descărcarea acestor pagini vă situaţi în afara informaţiilor oferite de EJOT. Este posibil ca reglementările aplicabile ofertelor terţilor să difere, în special cu privire la protecţia datelor cu caracter personal.


Legislaţia privind mărcile înregistrate

Cu excepţia cazului în care se prevede altfel, toate mărcile comerciale de pe site-ul EJOT sunt mărci comerciale protejate. Aceasta se aplică în special pentru mărcile comerciale, plăcuţele cu specificaţii, logo-urile de companie şi simbolurile EJOT. Mărcile comerciale şi elementele de design utilizate pe pagina noastră web sunt proprietatea intelectuală a EJOT ROMANIA.

Directorul licenţelor

Elementele protejate prin legea drepturilor de proprietate intelectuală de pe site-ul EJOT, cum ar fi brevetele, mărcile comerciale şi drepturile de autor sunt protejate. Pagina web nu oferă terţilor nicio licenţă de utilizare a proprietăţii intelectuale EJOT.
 

© Drepturi de autor 2021, EJOT ROMANIA

Toate drepturile rezervate. Contextul, Imaginile, Grafica, elementele audio, animaţiile, video clipurile şi design-ul paginilor web EJOT sunt protejate prin legea drepturilor de autor şi alte legi de protecţie. Contextul acestei pagini web nu poate fi copiat, utilizat, modificat sau furnizat terţilor în scop comercial. Unele site-uri conţin imagini care fac obiectul drepturilor de autor ale terţilor.