Conexiune de calitate

Qualität.png
Utilizarea și distribuția globală a produselor noastre, combinate cu cerințele crescânde ale clienților, necesită respectarea consecventă și dezvoltarea continuă a standardelor noastre de înaltă calitate. Acest lucru se aplică întregului lanț de procesare al companiei, de la cerințele clienților în ceea ce privește planificarea și proiectarea produselor, dezvoltarea și producția până la furnizarea de produse și servicii pentru clienți.
Ca și companie internațională, acceptăm responsabilitatea pentru calitatea produselor și a proceselor noastre pentru respectarea standardelor internaționale și a certificărilor, a standardelor uniforme pentru managementul calității și mediului, precum și pentru sănătatea și securitatea la locul de muncă la toate locațiile EJOT din întreaga lume. Standardele internaționale de calitate și de mediu sunt o problemă pentru toate companiile EJOT.
Cu certificări IATF 16949 și DIN EN ISO 14001 cu succes oferim clienților noștri un sistem de management al calității și de management de mediu uniform la nivel de grup. Rezultatele auditurilor sistemului și ale clienților confirmă calitatea proceselor și a produselor noastre.
Acest slogan însumează motto-ul acțiunilor noastre.Pe de o parte, aceasta reflectă căutarea fără compromis a calității superioare a produselor și, pe de altă parte, subliniază - dincolo de aspectul tehnic - că relațiile umane, atât în interiorul, cât și în afara companiei noastre, sunt la fel de importante pentru noi. Partenerii noștri de afaceri sunt companii de frunte din diverse industrii. Ei promit calitatea clienților lor. Din acest motiv, trebuie să fie siguri de performanța partenerului. Suntem conștienți de această responsabilitate. Cu ani în urmă am stabilit un sistem de management al calității care îndeplinește cerințele cele mai înalte și pune accentul pe prevenirea erorilor.
EJOT Qualität.png

Contact pentru reclamații:

Tel: 0040 248 223 886

Fax: 0040 248 223 887

Vă rugăm să rețineți că programul nostru de lucru este: De luni până vineri 08:30 - 17:00

Politica de sustenabilitate și de calitate a EJOT

Sustainability and Quality

Descarcă:

Aici puteți descărca certificatele curente.
Rețineți că certificatele se aplică mai multor companii.
 

Certificarea managementului de mediu ISO 14001

Certificates UM14001

Certificarea managementului de mediu ISO 14001