Solar

Sisteme solare și fotovoltaice pe acoperiș

Fixare sigură a diferitelor sisteme

Sistemele de montare sunt folosite pentru a instala sisteme fotovoltaice și solare termice pe suprafețele acoperișului, care, la rândul lor, constau dintr-o varietate de componente metalice. Portofoliul EJOT include o selecție de șuruburi autoforante cu șpan redus din familia EJOFAST® pentru fixarea șinelor de montaj, clemelor/punților din tablă trapezoidală și deflectoarelor de vânt, precum și dispozitivul de fixare solar EJOT pentru fixarea sistemelor solare pe profile trapezoidale din oțel, panouri sandwich și acoperișuri din fibrociment ondulat. Portofoliul este completat de accesorii practice.
DESCĂRCAȚI BROȘURA PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII


Element EJOT® de fixare sisteme solare

Setul EJOT de fixare sisteme solare cu șaibă de etanșare și calotă ORKAN este primul element de prindere din oțel inoxidabil certificat ETA pentru fixarea instalațiilor fotovoltaice pe profile trapezoidale și acoperișuri cu panouri sandwich. Pentru aplicații pe foi ondulate din fibrociment recomandăm setul cu șaibă de etanșare din fibrociment FZD. Principalul avantaj este că toate forțele de tracțiune și compresiune sunt transferate direct în substructură.
 

Șuruburi autoforante EJOFAST®

Șuruburile autoforante din familia EJOFAST® au șpan redus, ceea ce înseamnă că au o geometrie unică a vârfului fără o muchie convențională, care nu produce nici un fel de așchii ascuțite în timpul procesării. Fragmentele foarte fine de șpan nu trebuie îndepărtate după procesare. În același timp, vârful special permite aplicarea sigură pe suprafață. Deplasarea sau alunecarea este aproape imposibilă și nu există riscul de a zgâria suprafața componentei. Forma specială a filetului permite, de asemenea, o viteză mare de asamblare. Acest lucru le face o alegere universală rapidă, curată și, prin urmare, ideală în sectorul solar.

Recomandări de produse pentru sisteme solare și fotovoltaice de pe acoperiș

teaser-solarbefestiger-e16-fzd-850x444.jpg

Seturi de fixare solară cu calotă ORKAN/șaibă de etanșare FZD


Vezi produse

teaser-ejofast-bohrschraube-jf3-2-6-0-5-5-850x444px-2.jpg

Șuruburi autoforante EJOFAST® JF3-2-6.0 și JF3-2-5.5


Vezi produse

teaser-produkte-solar-dach-850x444px.jpg

Produse pentru sisteme de acoperiș


Vezi produse

Mai multe informații despre produsele noastre premium

EJOFAST® – Einzigartige Spitzengeometrie ohne klassische Schneide

Șurubul autoforant EJOFAST® fără vârful clasic de tăiere

Inteligent și curat

Geometria unică a vârfului fără bit de tăiere, viteza mare de asamblare, precum și capacitatea de încărcare a șuruburilor EJOFAST® sunt de mare avantaj la fixarea instalațiilor solare mărind siguranța fixării.​​​​