Certificare pentru utilizare la nivel Mondial 

Aprobare FM pentru produsele EJOT din categoria ''Acoperișuri plate''

19.05.2022, Market Unit Construction


O gamă largă de elemente de fixare EJOT pentru acoperișuri plate a fost testată și aprobată pentru utilizare de către Institutul American de Testare FM Approvals în combinație cu diferite tipuri de membrane pentru acoperiș. Testele necesare pentru această omologare corespund în esență cu aprobarea europeană ETA și confirmă siguranța, fiabilitatea și durabilitatea elementelor de fixare EJOT pentru acoperiș plat. Aprobarea FM este un pas suplimentar pentru utilizarea la nivel mondial a produselor. 


Context: În Europa, elementele de fixare sunt de obicei testate pe baza unui EEAS și astfel sunt aprobate pentru utilizare cu toate membranele de acoperiș. Totuși, institutul american de testare FM Approvals, care este conectat la compania globală de asigurări FM Global, testează într-un test individual întregul sistem format din elemente de fixare, substructură, material izolator și tablă de acoperiș. O serie cuprinzătoare de teste cu diferite combinații de elemente de fixare/membrane pentru acoperiș a fost acum aprobată de FM Approvals. 


Un număr tot mai mare de investitori și proprietari de clădiri din Europa solicită certificatul de calitate american (FM Approvals Standard 4470). Aprobarea FM poate fi relevantă pentru proiectele de construcție ale companiilor care operează la nivel internațional. Acestea sunt deja cerute în licitație pentru a se conforma standardelor de asigurări ale FM Global. 

O listă cu toate produsele aprobate este disponibilă în baza de date Roofnav (www.roofnav.com). 


Despre EJOT® 
Cu Market Unit Construction, specialistul în tehnologia de fixare EJOT se adre-sează unor segmente selectate ale industriei construcțiilor. Aceasta include aplicații profesionale pe fațadele clădirilor și soluții de instalare pentru instalațiile tehnice din interiorul clădirii. Principalele produse sunt: șuruburile autoforante și autoetanșante, ancorele, elementele de montare și profilele pentru sistemele termoizolante (ETICS), ancorele chimice și mecanice, precum și elementele de fixare pentru acoperișuri plate și aplicații solare. Fie că este vorba despre con-strucția celui mai înalt turn, cel mai spectaculos capac de protecție al reactorului nuclear sau cea mai sudica stație polară din lume – clienții EJOT se bazează pe 
mulți ani de experiență în industria construcțiilor. 

EJOT – peste 3.700 de angajați în 38 de filiale, peste 24.000 de produse și o sută de ani de istorie a companiei. 
EJOT-info-vertriebstage-kontakt.jpg

Contact

Alege persoana potrivită de contact din zona din care ești!


Contact