Portofoliul de produse inovatoare din gama de profile de conexiune, de tencuială, de bază și de soclu oferă pe șantier soluții adecvate și de înaltă calitate cu diferite posibilități de aplicare.
Profilele Pro-Line sunt soluția ideală pentru margini precise, rezistente împotriva ploilor abundente și flexibile în conexiunea cu sistemul termoizolant.

Nou în portofoliul de produse

Profil soclu de bază
EJOT® Pro BSOP-HL


Geometria unică cu goluri a profilului Pro BSOP-HL asigură un efect de punte termică semnificativ redus și, în același timp, o stabilitate dimensională ridicată. Modelul versatil de găuri permite utilizarea diferitelor elemente de fixare, cat si reglarea flexibila a planeitatii date de geometria ovala a găurilor. Unghiul intern al profilului de soclu de bază este < 90° pentru cea mai bună compensare posibilă sub sarcină.

Profil de soclu
EJOT® Pro SOP


Lățimea profilului Pro SOP poate fi adaptată în mod flexibil la grosimea izolației prevăzute prin intermediul unor puncte de rupere predeterminate. Suprafața canelată a profilului soclului asigură o aderenta optimă a tencuielii, iar în același timp, plasa din fibră de sticlă sudată pe suprafeței profilului, permite o integrare optimă a tencuielii. O margine de picurare integrată în profilul soclului evacuează în mod specific orice apă de ploaie departe de clădire.

Onorat cu German Innovation Award 2023

Auszeichnung German Innovation Award 2023
Profilul soclu de bază Pro BSOP-HL și profilul de soclu Pro SOP pentru proiectarea bazelor de clădiri încastrate pe sistemul termoizolant au primit premiul la categoria „Excellence in Business to Business – Building & Elements”. Premiul German pentru Inovație a fost acordat anual de Consiliul German de Design din 1953 și onorează realizările de design, brand și inovare de importanță internațională.


De două ori mai bune, împreună imbatabile

Doppelt gut, zusammen unschlagbar
Profilul soclu de bază Pro BSOP-HL (High Load) este unic pe piața internațională. Datorită unei geometrii de produs optimizate, în curs de brevetare, acesta combină împreună cu profilul de soclu Pro SOP punctele forte și avantajele tuturor produselor disponibile pe piață și elimină slăbiciunile acestora. Împreună formează un duo puternic pentru zona soclului.

În timpul dezvoltării celor două profile, a fost deosebit de important să le coordonăm în mod optim unul cu celălalt și să ne asigurăm că funcționează bine împreună. De exemplu, piciorul profilului de bază Pro BSOP-HL este ușor înclinat, ceea ce face mai ușoară acomodarea profilului de soclu Pro-SOP. Un conector dreptunghiular special proiectat acționează ca un blocaj de siguranță pentru asamblarea fără torsiune a profilelor alăturate. Acest lucru simplifică foarte mult crearea unui finisaj curat, fără cusur vizual, în zona de bază.

Efect de punte termică scăzut

Profilele de soclu influențează sistemul termoizolant pe toată lungimea bazei clădirii. Atât profilul soclu de bază Pro BSOP-HL,
cât și profilul de soclu Pro SOP sunt fabricate din PVC și, prin urmare, au un efect de punte termică semnificativ mai scăzut decât profilele din aluminiu
și sunt chiar superioare profilelor standard realizate din PVC solid.

Avantajele dintr-o privire

Stabilitate maximă a formei

Stabilitate maximă a formei

Compensarea deformărilor datorate efectului de sarcină al ETICS și păstrarea cât mai bună a unghiului optim de instalare de 90°.
Flexibilitate crescută

Flexibilitate crescută

Gamă largă de aplicații cu un număr redus de variante datorită montării prealabile, fără trepte a profilului de soclu și tăierii la lungime a profilului de soclu de bază direct pe șantier.
Efect de punte termică scăzut

Efect de punte termică scăzut

Superioritate energetică față de materialele solide din aluminiu și PVC datorită geometriei inovatoare cu camere goale.

Gama noastră largă de produse pentru finisaje de înaltă calitate

Profil de colț

Pentru formarea exactă și protecția marginilor fațadei


Vezi produs

Profil tencuială cu plasă

Pentru crearea de finisaje exacte, aliniate și perpendiculare pe tencuială la ferestre și uși


Vezi produse

Profil clip-on

Pentru formarea de finisaje exacte și solide cu devierea ghidată a apei


Vezi produse

Profil conexiune rulori

Pentru formarea de finisaje exacte, netede și perpendiculare pe tencuială pentru șinele de ghidare a rulourilor


Vezi produse

Profil conexiune fereastră

Pentru crearea unui finisaj exact, neted și perpendicular pe tencuială


Vezi produs

Profil cu picurător pentru muchii orizontale

Pentru crearea finisajelor de tencuială exacte și solide cu deviere ghidată a apei în zonele de bază


Vezi produse

Profil finisare tencuială

Pentru a modela tranziții exacte între diferite tipuri de tencuieli precum și pentru finisarea acestora


Vezi produse

Profil de soclu

Pentru formarea unor borduri de tencuială precise și stabile cu flux de apă direcționat în zona de bază.


Vezi produse

Catalog


Descărcați catalogul Pro-Line pentru mai multe detalii


Doriți să aflați mai multe despre EJOT® Pro-Line?


Vă rugăm nu ezitați să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail.

T +40248 223 886
inforo@ejot.com


EJOT® 360° Service – suntem aici pentru tine


Satisfacția dumneavoastră este prima noastră prioritate


​​​​​​EJOT reprezintă o gamă cuprinzătoare de produse și un know-how expert atunci când vine vorba de aplicații profesionale pentru fațadele clădirilor. Cu produsele din domeniile de soluții de prindere pentru ETICS, elementele de asamblare pentru atașamente și profile, totul vine de la un singur furnizor, iar tu beneficiezi de o gamă cuprinzătoare de consiliere și servicii.


Serviciu de livrare de încredere prin conceptul logistic eficient


Conceptul nostru de logistică asigură livrări complete și la timp pentru toate zonele din țară. Este pretenția noastră să fim apreciați ca un partener de încredere alături de dumneavoastră. De aceea noi suntem mulțumiți doar atunci când ești și tu mulțumit.


EJOT® 360° Service


O gamă largă de accesorii pentru sistemele termoizolante. Disponibile doar la EJOT®.

Vă rugăm să rețineți: produsele ETICS sunt disponibile numai de la furnizorii de sisteme.