Profil tencuială cu plasă

Gama de produse EJOT® Pro-Line

Profilele cu plasă pentru sistemele termoizolante reprezintă tranziția între suprafața fațadei și deschiderile clădirilor, cum ar fi ferestrele și ușile.
În aceste puncte de îmbinare iau naștere, de exemplu din cauza influențelor datorate temperaturilor, diverse deformări/mișcări ale stratului de tencuială și ale ferestrei.
Aceste mișcări trebuie preluate de profile pentru a asigura o îmbinare permanentă și impermeabilă între componente.

Soluții perfecte pentru trecerea dintre suprafața fațadei și deschiderile clădirii

Profil tencuială cu plasă
EJOT® Pro GAP Giga Flex slim – 7 mm


Lățime mică de construcție (7 mm) și o gamă largă de aplicații cu absorbție ridicată a mișcării în același timp: GAP07 Giga Flex slim este optim pentru zonele cu spațiu limitat, de ex. renovări.

Profil conexiune rulouri
EJOT® Pro RAP Giga Flex slim – 7 mm


Designul compact și lățimea redusă a construcției (7 mm) ale RAP07 Giga Flex slim asigură o aplicare uniformă a tencuielii chiar și cu sistemele cu strat subțire și mediu. Un alt punct important este instalarea aliniată pe șina de ghidare a ruloului care acum este și mai ușoară datorită piciorului de oprire.

Beneficii

Produs de calitate superioară

Produs de calitate superioară

Materiile prime de calitate înaltă și tehnologia de producție de ultimă generație garantează o calitate premium permanentă a tuturor profilelor EJOT Pro-Line.
Mișcare maximă

Mișcare maximă

Mișcare tridimensională ridicată pentru cele mai înalte cerințe cu tehnologia inovatoare a produsului EJOT Pro GAP Giga Flex.
Conexiuni rezistente la apă

Conexiuni rezistente la apă

Absorbțiile maxime de mișcare asigură conexiuni permanente rezistente la apă.