Fixări pentru proiecte provocatoare

Teaser_Startseite-COM_1.png

Șuruburi autoforante

Forarea, formarea filetului și fixarea într-un singur pas de lucru.Șuruburile autoforante EJOT SAPHIR au un vârf clasic de găurit. Acestea găuresc, formeaza filetul și prind componentele într-o singură operațiune. Șuruburile autoforante sunt însoțite opțional de șaibă de etanșare preasamblată.


Continuați

press insights.png

Descărcări pentru construcții

Descărcați gratuit cataloage, aprobări, certificate de securitate, fișe cu date de securitate și alte materiale gratuite în zona de descărcare.


Zona de descărcare

ProduktdesMonats_JBS-R-EcoTek.png

Produsul lunii

Pentru izolarea falsă și pentru fiecare grosime de izolație este necesar un dispozitiv de fixare corespunzător. O alternativă simplă și economică este dispozitivul JBS-R / EcoTek de fixare cu acoperiș reglabil.


Informații suplimentare

messages.png

Contactați-ne

Sunteți binevenit să ne contactați prin e-mail, telefon sau formularul de contact. Sau puteți găsi direct persoana de contact personală în prezentare.


Contact

Startseite-Banner2-Bolzenanker-BA-Plus1.png

Noua generație de ancorare a șuruburilor

EJOT a dezvoltat în continuare așa numitele serii BA în domeniul ancorelor metalice. Proiectul a fost adaptat și datele de performanță au fost optimizate conform cerințelor din cadrul activității de proiect pe întreaga linie.


Informații suplimentare

Teaser_Startseite_COM_Flachdach.png

Fixarea EJOT pe acoperișul plat

 Elemente de fixare pentru asigurarea membranelor de acoperiș


Video