ETICS

500x375

Fixare produse aplicate pe termoziolație

Soluíi de fixare pentru produse montate

În cazul în care aspectul exterior joacă un rol semnificativ, sunteți în siguranță când utilizați elementele de montare EJOT pentru prindere. Având în vedere faptul că îmbrăcămintea clădirii nu susține doar materialul de izolare termică ci și piese montate de diferite greutăți, trebuie să se asigure un mod rezistent de prindere. Prin gama noastră de produse, EJOT vă oferă produse de calitate înaltă și soluția potrivită pentru toate cerințele statice și de construcție.

 

WDVS Zubehör

Instrumente

Ustensile

Utilizând uneltele de precizie EJOT, economisiți timp și bani atunci când instalați ancore. Întreaga gamă de produse ușurează montarea plăcilor de izolație, grosime, precum și renovarea fațadelor ETICS. Toate uneltele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, au fost potrivite perfect cu ancora EJOT și dimensionate pentru multe cicluri de aplicații.

500x375

Sisteme cu șine

Pentru sisteme cu șină

În cazul în care trebuie să se aibă în vedere toleranțe mai mari ale fațadei, sistemele cu șină sunt adecvate pentru montarea sistemelor ETICS. Ancorele speciale ejotherm permit fixarea rapidă și fiabilă a șinelor. Gama de ancore montate prin înșurubare și lovire cu ciocanul se distinge prin versatilitate, capacitate maximă de sarcină și aprobare pentru toate clasele de materiale de construcție. Agrementul tehnic european asigură încrederea și eficiența accesoriilor potrivite.

 

500x375

Sisteme de fixare pentru izolații

Diblurile cu rozetă ejotherm - alegerea facilă pentru fixarea sistemelor ETICS

Diblurile cu rozetă ejotherm, certificate prin agrementul tehnic european (ETA) vă ușurează munca. Alegere facilă a tipului de diblu pentru o fixare solidă în orice tip de material de construcție. Adâncime minimă de ancorare, performanță maximă!

Fastening of brick slip systems

Sisteme Klinker

Dibluri pentru sisteme klinker, fixare pe beton, materiale pline și cu găuri

Dibluri pentru fixare în beton,beton poros, materiale pline si cu goluri a plăcilor de izolație clincherizate din fabrică.

500x375

Sisteme pentru aplicații speciale

Soluții de fixare pentru aplicații speciale

Lucrările de zi cu zi necesită soluții speciale. În cazul în care fixarea sistemului ETICS pe fațadă implică cerințe speciale, EJOT vă vine în ajutor cu o gamă variată de soluții. Aici veți găsi produse orientate spre abordarea integrității structurale, substraturi problematice sau prinderi. Toate ancorele pentru renovare sau șaibele speciale sunt extrem de funcționale și bine gândite din punct de vedere tehnologic.