Substructura CROSSFIX® a fost dezvoltată pentru a satisface cerințele arhitecților, constructorilor și producătorilor care pun mare accent pe durabilitate, protecția mediului, flexibilitate și cele mai înalte cerințe de siguranță.

Oțelul inoxidabil a înlocuit de mult aluminiul din punct de vedere economic și ecologic, în special în ceea ce privește reducerea CO₂ și proprietățile fizice ale materialului.


În plus, consolele CROSSFIX® din oțel inoxidabil au o capacitate portantă mare astfel încât, în comparație cu alte sisteme de pe piață, pot fi atribuite pentru proiecte specifice mai puține puncte de ancorare pe metru pătrat. Drept urmare, CROSSFIX® oferă nu numai economii semnificative de materiale pentru clienții noștri, ci și o reducere a timpului de instalare.

În ceea ce privește siguranța la foc, CROSSFIX® este, de asemenea, un performant de top, deoarece oțelul inoxidabil îndeplinește cele mai înalte cerințe de protecție împotriva incendiilor.


Pentru toate cerințele arhitecturale


Teampool head office
Teampool head office
Seekirchen am Wallersee, Austria
Architecture Greisberger ZT-GmbH
Spar supermarket
Spar supermarket
Weinitzen, Austria
Architecture Scherr + Fürnschuss Architekten ZT-GmbH (© Spar AG/Werner Krug)
Residential and care home
Residential and care home
Hopfgarten, Austria
Architecture Mariacher & Partner ZT KG (© Hausberger)
EJOT TEC CENTER
EJOT TEC CENTER
Bad Laasphe, Germany
Architecture Pahl + Weber-Pahl Planungsgesellschaft mbH & Co. KG
ENNI administration building
Moers, Germany
Architecture Carpus + Partner AG
Legero Headquarter and Outlet
Legero Headquarter and Outlet
Graz, Austria
Architecture Dietrich | Untertrifaller (© 2019 Bruno Klomfar)
Aosta Valley University
Aosta Valley University
Valle d'Aosta, Italy
Architecture Mario Cucinella Architects
Apollo Nivy
Bratislava, Slovakia
Architecture Make Architects (© HB Reavis)
School campus and mensa
School campus and mensa
Bremervoerde, Germany
Architecture ABJ. Architekten
Family House in Croatia
Family house
Rabac, Croatia
Architecture Mr. Leonid Zuban, MOLO ZERO

Avantaje

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Reducere semnificativă a punților termice în comparație cu consolele din aluminiu. Valori U mai bune (transmitanță termică) la aceeași grosime a izolației. Nevoia de material izolator este redusă, ceea ce protejează mediul. Acest lucru face ca sistemul să fie prima alegere – de exemplu, la planificarea clădirilor certificate DGNB, LEED sau BREEAM.

SIGURANȚĂ

CROSSFIX® atinge un standard de siguranță mult mai ridicat decât sistemele din aluminiu sau materiale hibride cu plastic. A fost dezvoltat pentru a satisface, de asemenea, cerințele tot mai mari ale proiectului – de exemplu cele de apărare împotriva incendiilor sau seismice.

ZONA UTILIZABILĂ

Prin utilizarea CROSSFIX® toate cerințele structurale-fizice pot fi îndeplinite mai bine în comparație cu consolele din aluminiu. Grosimea izolației și astfel secțiunea transversală a peretelui poate fi redusă, ceea ce mărește suprafața utilă.

FLEXIBILITATE

Consola CROSSFIX® este potrivită pentru formarea punctelor fixe sau culisante și pentru acomodarea profilelor de sprijin orizontale și verticale. Acest lucru înseamnă flexibilitate maximă în planificare și asamblare. Împreună cu celelalte componente ale sistemului de ancorare și elemente de fixare, sunt garantate opțiuni de fixare conforme cu standardele și reglementate pe toate substraturile comune, precum și la conectarea consolei și a profilului de susținere. Sistemul de substructură CROSSFIX® combină flexibilitatea inginerească și capacitatea portantă mare cu performanța termică, precum și rezerva maximă de protecție împotriva incendiilor.

CAPACITATE PORTANTĂ

​​​​​​​Capacități portante mai mari prin utilizarea oțelului inoxidabil și utilizarea opțională a unei chei electrice. Certificarea ETA confirmă că pot fi transferate sarcini semnificativ mai mari. Valorile testate efectiv ale capacității portante și specificațiile de calcul reglementate asigură o mai mare siguranță.

AMPRENTĂ DE CO₂ SCAZUTĂ

CROSSFIX® necesită mult mai puțină energie în procesul de fabricație decât majoritatea celorlalte sisteme de pe piață. Alte avantaje: economii de energie la instalare, costuri mai mici de încălzire și material izolator redus. Sistemul certificat CROSSFIX® este prima alegere în rândul arhitecților, producătorilor și dezvoltatorilor atunci când vine vorba de substructuri durabile pentru fațade. Detalii despre declarația de mediu pot fi găsite în EPD-urile noastre.


CROSSFIX® este un sistem complet


CROSSFIX® este un sistem complet

Convingător din toate punctele de vedere


CROSSFIX® Facts I
CROSSFIX® Facts II

CROSSFIX® – invizibil, dar indispensabil

​​​​​​​

Experții noștri CROSSFIX® sunt aici pentru a vă ajuta


Vă rugăm să nu ezitați să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail.

T +40 248 223 886
inforo@ejot.com


Mai multe informații despre CROSSFIX®


Mai multe informații pot fi găsite în zona de descărcare.

Citiți mai mult


EJOT CROSSFIX® – Invizibil, dar indispensabil