Teaser-BAU-Startseite.jpg

Divizia construcții

Divizia de construcții EJOT lucrează pentru domenii ale industriei construcțiilor cu aplicații specializate pentru învelitori. EJOT oferă o gamă largă de produse și know-how specializat de fixare.


Construcții

27.08-Konsole-bsp-16-9-start.jpg

Divizia industrie

Construcțiile industriale EJOT pot fi găsite în nenumărate ansambluri din întreaga lume. Faceți clic aici pentru a vedea soluțiile noastre diverse de aplicații. Vă puteți înscrie la fișiere CAD 3D, suport pentru proiectare și informații despre produse exclusive.


Industrie

teaser-proline-850x444.jpg

Profilele EJOT® Pro-Line

Portofoliul de produse inovatoare din gama de profile de conexiune și tencuială oferă pe șantier soluții adecvate și de înaltă calitate cu posibilități de aplicare diferite.
Profilele EJOT® Pro-Line sunt soluția ideală pentru margini precise, rezistente împotriva ploilor abundente și flexibile.


Citiți mai mult

tec-academy-teaser-850x444.jpg

EJOT® TEC ACADEMY

În EJOT TEC ACADEMY veți găsi ghidurile noastre online despre sistemele de fixare din domeniul construcțiilor.
 


TEC ACADEMY > overview

teaser-crossfix-850x444-2021-02-11.jpg

CROSSFIX®

CROSSFIX® face parte din următoare generaţie de console destinate susţinerii structurilor de faţade ventilate. Noul sistem generează o veritabilă revoluţie pe acest segment, fiind primul astfel de element realizat din oţel inoxidabil care poate fi  folosit pentru suportul profilelor atât pe direcţie verticală, cât și orizontală.
 


Citiți mai mult

EJOT-teaser-podcast-850x444px.jpg

TEC ACADEMY Podcast

​​​​​​În seria de podcasturi EJOT TEC ACADEMY, puteți afla mai multe despre tendințele și subiectele actuale din industria construcțiilor și despre soluțiile de fixare asociate.
 


Ascultă acum

flatroof-fm-850x444px.jpg

Certificare FM Approval pentru acoperișuri plate

EJOT primește aprobarea FM pentru produsele care fac parte din categoria ''Acoperișuri plate''. O gamă largă de sisteme de fixare EJOT pentru acoperișurile plate au fost testate și aprobate de către Institutul American de Testare FM Approvals în combinație cu diferite tipuri de membrane pentru acoperiș. 


Citiți mai mult

teaser-tec-academy-youtube-850x444.jpg

YouTube – Conținut interesant accesibil în mod flexibil

Fie lansarea produsului, instrucțiuni de asamblare sau sfaturi și trucuri pentru utilizarea produselor noastre: sigur vei găsi ceea ce cauți pe canalul nostru YouTube.


YouTube

Download

Documentele actuale EJOT, cum ar fi cataloage, aprobări, documente de performanță și fișe tehnice pot fi găsite aici.
 


Descărcări > overview

​​​​Despre noi

EJOT este un grup de companii specializate în tehnologii avansate de fixare, pentru aplicaţii din constructii și industrie. Firma germană produce o gamă extinsă de elemente inovatoare de fixare, cum ar fi șuruburile pentru metal și plastic, precum și serii complete de elemente de fixare pentru învelitori de acoperișuri și pereţi, fatade ventilate, pereţi cortină etc... Mai multe despre noi
EJOT-info-vertriebstage-kontakt.jpg

Contact

Alege persoana potrivită de contact din zona din care ești!


Contact